Nieuws

CHIROJAAR 2020-2021

Dit Chirojaar zijn we zoals vroeger opnieuw met zes afdelingen: prutskes, sloebers, kwiks, tippers, tiptiens en aspiranten.

OPGELET: Het kamphuis waar we dit jaar (Putte, juli 2021) op kamp gaan heeft net zoals vorig jaar geen bedden, daarom zou iedereen zijn eigen veldbed moeten voorzien. Hiervoor raden we de veldbedden van decathlon sterk aan. 

EETFESTIJN: BIKKE BIKKE BIK, PASTA PASTA PASTA

7 NOVEMBER 2020

​Omwille van COVID-19 zijn wij genoodzaakt ons eetfestijn in een ander jasje te steken. Daarom stellen wij u BIKKE BIKKE BIK, PASTA PASTA PASTA voor, kom je vers gemaakte spaghetti/macaroni/lasagne/pesto pasta ophalen in het Parochiaal Centrum van Appels. Geniet van een heerlijk avondje niet koken en steun onze chiro.

 

Niet getreurd volgend jaar zijn we terug met onze overheerlijke beenhesp!

FOTO'S KAMP LOMMEL

21-31 juli 2020

De foto's van alweer een fantastische kamp kan je vinden op onze Facebookpagina

De vlog van ons kamp te Lommel, en voorgaande kampen, kan je bekijken via onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=kLQYjK-qcgQ

BLAUWE EJO T-SHIRT

Vanaf nu ook onze eigen chiro t-shirt te verkrijgen voor €12,50! 👕

FACEBOOKPAGINA

Chiro EJO heeft een eigen Facebookpagina. Af en toe verschijnen er nieuwe foto's, korte nieuwtjes ...

Neem zeker eens een kijkje en blijf op de hoogte van de nieuwste dingen!

BEWEGINGSKLEDIJ

Vanaf de kwiks is een uniform bij ons verplicht,  de rok en t-shirt kan je kopen in de chirowinkel (www.debanier.be), spreek een leidster aan op zondag of mail je bestelling door naar margot2.stallaert@gmail.com en wij bezorgen je jouw bestelling. 

Please reload

Agenda

Opgelet: onderstaande data zijn onder voorbehoud, omwille van COVID-19 kunnen wij niet met zekerheid zeggen dat al deze activiteiten/evenementen zullen doorgaan. We houden jullie op de hoogte bij eventuele veranderingen

VRIJDAG 23 OKTOBER 2020

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING 2020

Op deze dag mag je met je chirouniform naar school. Laat iedereen maar eens zien dat jij van Chiro Ejo bent! 

7 NOVEMBER

EETFESTIJN: BIKKE BIKKE BIK, PASTA PASTA PASTA

Omwille van COVID-19 zijn wij genoodzaakt ons eetfestijn in een ander jasje te steken. Daarom stellen wij u BIKKE BIKKE BIK, PASTA PASTA PASTA voor, kom je vers gemaakte spaghetti/macaroni/lasagne/pesto pasta ophalen in het Parochiaal Centrum van Appels. Geniet van een heerlijk avondje niet koken en steun onze chiro.

 

Niet getreurd volgend jaar zijn we terug met onze overheerlijke beenhesp!

ZONDAG 15 NOVEMBER 2020

SINT-MAARTENFEESTJE

De sint komt naar de chiro en dat moet gevierd worden! Voor onze kleinsten, de prutskes en speelclub is er een heus Sint-Maartenfeestje samen met je jongens van Kadee.

ZONDAG 22 NOVEMBER 2020

CHRISTUS KONING

Op deze dag vieren we de chiro! Voor al onze chirogrieten is het dan een hele dag chiro. We starten met een misviering in de kerk van Appels. Nadien gaan we met z'n allen naar de chiro waar de leidsters voor iedereen lekker eten hebben voor zien. En we sluiten de dag af met een groot samenspel met de jongens van Kadee. Kort samengevat: een dag die je niet gemist mag hebben!

ZONDAG 20 DECEMBER 2020

KERSTFEESTJE

Om het jaar 2020 in stijl af te sluiten gaan we op uitstap met heel de chiro. Wat we dit jaar gaan doen blijft nog een verrassing :)  Nadien genieten we van een tas warme chocomelk en een lekkere koffiekoek. 

VRIJ 26 - ZO 28 FEBRUARI 2021

KLEIN KAMP

Omdat het dit jaar opnieuw aan de jongens is en wij dus geen familiefeest moeten organiseren, trekken we met heel onze chiro een weekendje naar Affligem. 

Please reload

© 2013 Chiro Ejo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now