Nieuws

UPDATE CORONAVIRUS

WIJ MOGEN WEER CHIRO GEVEN!!

Liefste EJOgroeten, 

Beste ouders, 

Wij kregen het fantastische nieuws dat we terug chiro mogen geven, dit zal weliswaar een beetje anders verlopen dan normaal. De chirozon- of zaterdagen zullen doorgaan in bubbels van max. 20 personen. Hieronder kan u al wat meer informatie vinden.

 

In juni:

Hier zullen we in bubbels van 20 werken, er mogen 2 bubbels van 20 aanwezig zijn op de Chiro gedurende 2 uur. Hierdoor zullen de zondagen dan ook opgedeeld worden. 

In juli:

Hier zullen wij nog 2 keer Chiro geven in onze bubbels van 50, deze zullen dezelfde bubbels zijn waarin we op kamp zullen gaan.

 

Mogen wij vragen aan de Tippers, Tiptiens en Aspi's om een mondmaskers mee te brengen.

Door deze regeling zullen de Chiro uren aangepast worden, deze kan u op de afbeelding die toegevoegd is bekijken. Hou zeker goed de mail en de site in het oog, zodat uw dochter(s) op de juiste dag op het juiste uur op de Chiro aanwezig zijn.

UPDATE CHIROKAMP 2020

21 juli - 31 juli 2020

Liefste Ejo'kes, 

Beste ouders, 

Binnenkort is het weer zover, dit jaar gaan we 10 dagen overnachten in Kamphuis Chikabo te Lommel. Dit jaar zal het kamp er wel iets anders uitzien. De Chiro zal namelijk in 2 bubbels opgedeeld worden, en de kookploeg is een aparte bubbel. 

Bubbel 1: GROENE bubbel: Prutskes, Sloebers en Kwiks: 45 leden 

Bubbel 2: BLAUWE bubbel: Tippers, Tiptiens en Aspi's: 31 leden 
Bubbel 3: kookploeg 

Dit wil zeggen dat deze bubbels gedurende het kamp geen fysiek contact zullen hebben met elkaar. Wij mogen van de overheid uit, met meerdere bubbels van 50 mensen op een kamphuis aanwezig zijn. Hiervoor is het kamphuis zodanig ingedeeld dat elke bubbel zijn eigen kamers, sanitair, eetzaal en speelzaal zal hebben. 

Wij kijken er alvast naar uit!

 

Groetjes de leidsters x

NIEUW DIT CHIROJAAR

Vanaf dit Chirojaar zijn we zoals vroeger opnieuw met zes afdelingen: prutskes, sloebers, kwiks, tippers, tiptiens en aspiranten.

OPGELET: Het kamphuis waar we dit jaar (Lommel, juli 2020) op kamp gaan heeft geen bedden, daarom zou iedereen zijn eigen veldbed moeten voorzien. Hiervoor raden we de veldbedden van decathlon sterk aan. 

 

Er is terug de mogelijkheid om het kamp in schijven te betalen, dit vanaf april t.e.m. juli. Meer info kan je krijgen bij leidster Ynce (Sloebers). 

FOTO'S KAMP MEULEBEKE

21-31 juli 2019

De foto's van alweer een fantastische kamp kan je vinden op onze Facebookpagina

NIEUWE CHIRO T-SHIRT

Vanaf nu ook onze eigen chiro t-shirt te verkrijgen voor €12,50! 👕

FACEBOOKPAGINA

Chiro EJO heeft een eigen Facebookpagina. Af en toe verschijnen er nieuwe foto's, korte nieuwtjes ...

Neem zeker eens een kijkje en blijf op de hoogte van de nieuwste dingen!

BEWEGINGSKLEDIJ

Vanaf de kwiks is een uniform bij ons verplicht,  de rok en t-shirt kan je kopen in de chirowinkel (www.debanier.be), spreek een leidster aan op zondag of mail je bestelling door naar margot2.stallaert@gmail.com en wij bezorgen je jouw bestelling. 

Please reload

Agenda

21 JULI - 31 JULI

KAMP 2020

Dit jaar gaan we op kamp naar Lommel, meer info over het kamphuis vind je hier. Het adres is: 

21 JULI

VERTREK CHIROKAMP: Corona

Dit jaar zal ons vertrek iets anders verlopen dan we normaal gewoon zijn. We hebben alle mogelijke opties overwogen, en hebben beslist om via een KISS & RIDE-zone te werken aan het kamphuis zelf. Dit zal in tijdsloten verlopen, om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk contact is met elkaar. Mogen wij vragen om niet te vroeg aan te komen, en zo snel mogelijk te vertrekken nadat je jouw dochter hebt afgezet?

Zussen van verschillende afdelingen (en bubbels) mogen uiteraard samen afgezet worden.

Aspi's & Tiptiens: 16u 

Tippers: 16u30

Kwiks: 17u

Sloebers: 17u30

Prutskes: 18u

ADRES: 

Chikabo

Oude Diestersebaan 1A

3920 Lommel

26 JULI

PRUTSKES NAAR HUIS

​Net zoals bij het vertrek zal het ophalen ook via de KISS & RIDE-zone gebeuren. Mogen wij vragen om niet te vroeg aan te komen, en zo snel mogelijk na het ophalen te vertrekken? De Prutskes mogen afgehaald worden op 26 juli om 14u. 

31 JULI

OPHALEN: corona

Net zoals bij het vertrek zal het ophalen ook via de KISS & RIDE-zone gebeuren. Dit zal ook via de tijdsloten en per bubbel gebeuren. Mogen wij vragen om niet te vroeg aan te komen, en zo snel mogelijk te vertrekken nadat je jouw dochter hebt opgehaald?

Zussen van verschillende afdelingen (en bubbels)  mogen uiteraard samen opgehaald worden.

Sloebers: 10u

Kwiks: 10u30

Tippers: 11u

Tiptiens & Aspi's: 11u30

Please reload

Jaarthemalied '19 -'20 - Grenzeloos chiro
00:00 / 00:00

© 2013 Chiro Ejo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now