Nieuws

NIEUW DIT CHIROJAAR

Vanaf dit Chirojaar zijn we zoals vroeger opnieuw met zes afdelingen: prutskes, sloebers, kwiks, tippers, tiptiens en aspiranten.

OPGELET: Het kamphuis waar we dit jaar (Lommel, juli 2020) op kamp gaan heeft geen bedden, daarom zou iedereen zijn eigen veldbed moeten voorzien. 

 

Er is terug de mogelijkheid om het kamp in schijven te betalen, dit vanaf april t.e.m. juli. Meer info kan je krijgen bij leidster Ynce (Sloebers). 

FOTO'S KAMP MEULEBEKE

21-31 juli 2019

De foto's van alweer een fantastische kamp kan je vinden op onze Facebookpagina

NIEUWE CHIRO T-SHIRT

Vanaf nu ook onze eigen chiro t-shirt te verkrijgen voor €12,50! 👕

FACEBOOKPAGINA

Chiro EJO heeft een eigen Facebookpagina. Af en toe verschijnen er nieuwe foto's, korte nieuwtjes ...

Neem zeker eens een kijkje en blijf op de hoogte van de nieuwste dingen!

BEWEGINGSKLEDIJ

Vanaf de kwiks is een uniform bij ons verplicht,  de rok en t-shirt kan je kopen in de chirowinkel (www.debanier.be), spreek een leidster aan op zondag of mail je bestelling door naar margot2.stallaert@gmail.com en wij bezorgen je jouw bestelling. 

Please reload

Agenda

ZONDAG 24 NOVEMBER 2019

CHRISTUS KONING

Op deze dag vieren we de chiro! Voor al onze chirogrieten is het dan een hele dag chiro. We starten met een misviering in de kerk van Appels. Nadien gaan we met z'n allen naar de chiro waar de leidsters voor iedereen lekker eten hebben voor zien. En we sluiten de dag af met een groot samenspel met de jongens van Kadee. Kort samengevat: een dag die je niet gemist mag hebben!

ZONDAG 22 DECEMBER 2019

KERSTFEESTJE

Om het jaar 2019 in stijl af te sluiten gaan we op uitstap met heel de chiro. Wat we dit jaar gaan doen blijft nog een verrassing :)  Nadien genieten we van een tas warme chocomelk en een lekkere koffiekoek. 

Please reload

Jaarthemalied '19 -'20 - Grenzeloos chiro
00:00 / 00:00

© 2013 Chiro Ejo

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now